Mysig helg!

Sitter i bilen och är påväg hem: Har verkligen varit en toppenhelg, lite kallt. Men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder :P
Eftersom att fredrik ville se nå kort på stugan så kände jag mig ganska skyldig att uppfylla hans önskan :)




Nu känner jag mig väldigt snäll! haha.
Ikväll kommer jag nog inte göra så mycket, packa upp och sen vila. Tror att jag håller på att åka på förkylning :S Men det är nog inte så konstigt med tanke på att både syster och Nova är sjuk.
Skriver nog ett litet inlägg ikväll också.

Skoter idag.

Måste bara börja att säga att jag vet att jag skulle ta mycket kort, men det var så jävla kallt satt jag inte ville ta av mig mina handskar :( men jag lånar istället en bild av internet :D


Var så sjön och fiskade idag :) mysigt men ruggit kallt. Jag ver den enda som fick fisk, som vanligt :)
Hemfärd i morgon, inte kul... längtar redan till vecka 10 då man kommer upp igen.
Nu ska jag krypa till kojs, man blir ju lite små trött efter att ha kört 3 mil skoter idag.
God natt

Fjällen !

Gud var länge sedan det var jag skrev, måste ta och skärpa mig.
Har hänt mycket sedan jag skrev :) Har hunnit genomföra 2 nationella prov i svenska. Kommit på att jag ska åka till fjällen, kommit på att jag har prao vecka 12, och att jag har ett prov i samhällskunskap om en vecka... som jag nästan kan (A)
Dessutom har jag kommit på vad mitt framtida yrke ska bli, jag ska bli Mäklare, verkar vara ett jobb som passar mig, men hinner förmodligen ändra mig innan det :)


Blir i fjällen tills på söndag, ska bli skönt att komma bort lite från stan. Te en liten mini semester haha.
Ska försöka knäppa lite kort när jag är där uppe satt jag kan visa hur fint det är där :) Har fått tillbaka kameran av syster nu, äntligen kan jag bara säga.

RSS 2.0