Nya Lägenheten

Tänkte slänga ut lite bilder på nya lägenheten, blev riktigt mysigt faktiskt :) kommmer självklart ta tid innan man känner sig hemma. Men jag kommer nog trivas.

Mitt rum :)

Mitt rum igen :)

Vårt kök ;)

Vardagsrummet

Vardagsrummet igen
I mammas rum och i hallen tog jag inga bilder.

Nationella!

               Tyvärr så kommer man till den jobbiga delen i 9an också... Nationella...


Svenska Nationella gick nog alldeles utmärkt, svenska är både roligt och lätt, men engelska nationella gick nog aningen sämre... Fattade verkligen noll. Jag brukar alltid kunna förstå ganska mycket engelska (trodde jag iaf) Men när jag öppnade häftet och det var på riktigt tror jag min hjärna stängde av helt. Hur ska man kuna tyda en text när man bara förstår till 50% ? Ne uppenbarligen så går det inte... Ojoj längtar inte tills på måndag när vi får tillbaka dem.
Det skrämmande är att vi har 6 st till prov att göra, i olika ämnen. Jag har en känsla att de här veckorna kommer gå långsamt.
Nej, nu ska jag lägga mig och sova, som jag gjort resten av veckan... Hej svejs!

Lättare sagt än gjort.

Måste nog ta och bikta mig en aning nu. Herregud vad jag är dålig på att skriva. Hur länge sen var det sist? Säkert en hel månad sen. (jag skäms). Jag som lovade mig själv och de andra att blogga mycket... men men det är lättare sagt än gjort.
Jag har åkt på en rejäl förkylning, infektion i kroppen så nu får man knapra antibiotika i 10 dagar. Det år så otroligt tråkigt att vara sjuk, bara ligga i sängen och sova bort en hel vecka, kan nog inte bli så mycket tråkigare. Men nu är jag på bättringsvägen så lite ljust ser det ut.


RSS 2.0